Meta najavljuje treniranje AI modela na podacima E

poruka: 18
|
čitano: 2.855
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Meta najavljuje treniranje AI modela na podacima E".
17 godina

Znamo da slijedi veliki ALI u masama.. "ali nemam nikog u imeniku".

Isprobajte.. ili makar zapamtite da postoje rješenja koja ZA SADA nude privatnost.

Ja sam ugnjavio ukućane i pristali su još prije godinu dana. Isprobao sam sve od navedenog.

Na kraju (po meni) Threema i Signal izlaze kao pobjednici.

Threema ispolirana do zadnjeg detaljčića oko privatnosti i anonimnosti. Signal je ispeglan da udovolji smajlićkom šminkeraju uz odličnu privatnost.

Prodalo se dušu vragu i sada vrag obrađuje sve ono što smo svojevoljno kariolama iskipali u njegov AI.

I opet slijeganje ramenima.. ali moj kontakti su svi na..

Znamo, znamo.. nitko nije odgonetnuo misterij popularnosti ružnog Vibera na području ALB,SRB,CG,BIH,HR.. dalje na planetu nepoznat.

Naši rentijeri ljeti kažu gostu nakon što im uruče ključ apartmana: Možete nas na Viber pitati bilo što. Ovi tupo gledaju.

Pa i taj viber nekim čudom sazna da dobijam paket hrvatske pošte.. KAKO?

Eto tako!

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina

Nije eto tako, nego eto Infobip! :D

1 0 hvala 0
16 godina
Re: Meta najavljuje treniranje AI modela na podaci
torrente kaže...

Znamo da slijedi veliki ALI u masama.. "ali nemam nikog u imeniku".

Isprobajte.. ili makar zapamtite da postoje rješenja koja ZA SADA nude privatnost.

Ja sam ugnjavio ukućane i pristali su još prije godinu dana. Isprobao sam sve od navedenog.

Na kraju (po meni) Threema i Signal izlaze kao pobjednici.

Threema ispolirana do zadnjeg detaljčića oko privatnosti i anonimnosti. Signal je ispeglan da udovolji smajlićkom šminkeraju uz odličnu privatnost.

Prodalo se dušu vragu i sada vrag obrađuje sve ono što smo svojevoljno kariolama iskipali u njegov AI.

I opet slijeganje ramenima.. ali moj kontakti su svi na..

Znamo, znamo.. nitko nije odgonetnuo misterij popularnosti ružnog Vibera na području ALB,SRB,CG,BIH,HR.. dalje na planetu nepoznat.

Naši rentijeri ljeti kažu gostu nakon što im uruče ključ apartmana: Možete nas na Viber pitati bilo što. Ovi tupo gledaju.

Pa i taj viber nekim čudom sazna da dobijam paket hrvatske pošte.. KAKO?

Eto tako!

Signal je kompromitiran samim time sto ga koriste ovi krkani u trennutnoj americkoj administraciji. Da ne spominjemo da u upravnom odboru Signala sjedi Catherine Maher gospodja ciji zivotopis (pa cak i na wikipediji) ukljucuje i:

A member of the Council on Foreign Relations, Maher worked for UNICEF, the National Democratic Institute, the World Bank and Access Now before joining the Wikimedia Foundation. She subsequently joined the Atlantic Council and the US Department of State's Foreign Affairs Policy Board.

A onda ga sad i sami protivnici privatnosti koriste.

Threema ima svojih nedoumica, no onaj glavni argument kako su iz Svicarske pa samim time nesto kao noble i iznad ostalih, pao je u vodu jos davno kada je Proton ( takodjer svicarska firma) dao podatke francuskog aktivista nakon sto  ih je europol pritisnuo.

Ukoliko gospodo zelite privatnost, onda se potrudite dalje od jednog tap-a na Playstore-u, jer eto pise "privacy guaranteed".

Rjesenja postoje, no iziskuju vase vrijeme.

Svakako se informirajte prije nego sto dijelite savjete drugima.

We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2025 21:53 (syncmaster245b).
17 godina

To sa Threeamom nema uporište. Proučit koncept ID-a.

Zastrašujuće je kako nešto što se ponovi 1000 puta postane "istina".

Mogu li ja na ovu Cvijetnicu iznijeti Istinu kojoj svi težimo. Jer u Istini je naše spasenje.

Proton nema ništa sa francuskim aktivistom.

Francuz nije slijedio upute Protona pod kutkom postavke sigurnosti.

Fino piše.. Ovdje možete postaviti backup email u slučaju ako izgubite pristup računu.

Niste ga dužni postaviti. Samim tim u potpuno ste "otkačeni" od bilo kakvih prikupljenih podataka o vama.

Plaćanje usluge je enkriptirano i nema logova. Vi svojevoljno možete stavit backup mail. Tu stavku Proton isporuči istražnom kaznenom sucu u Ženevi.

Francuz je mislim stavio backup outlooka.. swiss sudac MS-u, daj podatke vlasnika outlooka i uslijedilo drvlje i kamenje na Proton. A lijepo pojašnjavaju.. ne morate unijeti backup mail. On nije enkriptiran i nama je vidljiv.

Čak ako ga naknadno uklonite (što su ljudi radili nakon ovoga), log ne postoji. Ništa se ne čuva.

Uz Mullvad, Proton VPN je 110% dokazani da nemaju logove.

Mail usluga je nešto drugo. Francuskim vlastima nije trebao sadržaj s Protona jer je sve bilo enkriptirano...dovoljan im je dokaz bio, ima li francuz Proton mail taj i taj.

Proton odgovori, za taj mail nemamo nikakve podatke osim backup maila. Francuski aparat...super, to nam je dosta.

Imate na netu od Protona kvartalne popise koliko im mjesečno stiže zahtjeva za istragu i koliko puta isporuče traženo. Nekih cca 10%. I to na kraju ne bude ništa enkriptirano, već situacije kao backup mail.

Ima na Protonu i rubrika backup mobitel. Tko ti brani ukucat svoj broj. Na zahtjev će ga isporučit. I to ti jasno napomenu.

Evo, Tuta također.

Glede Švicarske tobožnje fame.. nema tu fame, to je UREĐENA država.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
5 0 hvala 4
16 godina
torrente kaže...

To sa Threeamom nema uporište. Proučit koncept ID-a.

Zastrašujuće je kako nešto što se ponovi 1000 puta postane "istina".

Mogu li ja na ovu Cvijetnicu iznijeti Istinu kojoj svi težimo. Jer u Istini je naše spasenje.

Proton nema ništa sa francuskim aktivistom.

Francuz nije slijedio upute Protona pod kutkom postavke sigurnosti.

Fino piše.. Ovdje možete postaviti backup email u slučaju ako izgubite pristup računu.

Niste ga dužni postaviti. Samim tim u potpuno ste "otkačeni" od bilo kakvih prikupljenih podataka o vama.

Plaćanje usluge je enkriptirano i nema logova. Vi svojevoljno možete stavit backup mail. Tu stavku Proton isporuči istražnom kaznenom sucu u Ženevi.

Francuz je mislim stavio backup outlooka.. swiss sudac MS-u, daj podatke vlasnika outlooka i uslijedilo drvlje i kamenje na Proton. A lijepo pojašnjavaju.. ne morate unijeti backup mail. On nije enkriptiran i nama je vidljiv.

Čak ako ga naknadno uklonite (što su ljudi radili nakon ovoga), log ne postoji. Ništa se ne čuva.

Uz Mullvad, Proton VPN je 110% dokazani da nemaju logove.

Mail usluga je nešto drugo. Francuskim vlastima nije trebao sadržaj s Protona jer je sve bilo enkriptirano...dovoljan im je dokaz bio, ima li francuz Proton mail taj i taj.

Proton odgovori, za taj mail nemamo nikakve podatke osim backup maila. Francuski aparat...super, to nam je dosta.

Imate na netu od Protona kvartalne popise koliko im mjesečno stiže zahtjeva za istragu i koliko puta isporuče traženo. Nekih cca 10%. I to na kraju ne bude ništa enkriptirano, već situacije kao backup mail.

Ima na Protonu i rubrika backup mobitel. Tko ti brani ukucat svoj broj. Na zahtjev će ga isporučit. I to ti jasno napomenu.

Evo, Tuta također.

Glede Švicarske tobožnje fame.. nema tu fame, to je UREĐENA država.

Nazovi to kako hoces, francuski aktivist  je uspjesno lociran nakon sto je svicarska firma dala dovoljno informacija za njegovo otkrivanje iako se Proton onomad busao u prsa privatnoscu.

Uredjena drzava bi kaznila tvrtku radi laznog oglasavanja ili makar radi prikrivanja u "fine print-u" svojih uvjeta poslovanja, a Proton i dalje posluje "bussiness as usual".

No s druge strane Svicarska je i onako postala americka kuja 2009. godine kada je poklekla i predala IRS-u podatke americkih drzavljana (UBS skandal).

Jos jednom.

Privatnost jos uvijek postoji, ali kosta.

Vremena!

Ukoliko vam je stalo do privatnosti, informirajte se, ali rijesenje svakako nije "download sa Playstore-a ove super/uber/nove aplikacije".

We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology.
17 godina

Najbolje da se ja i ti držimo zaključka zadnje interakcije. Međusobno izbjegavanje u obraćanjima.

Ne podnosit nekog organski je normalno. To su energije..zakoni univerzuma.

Ti mene ne podnosiš, ja tebe ne mogu uštampanog. Pročitam tvoj..kako ono kažeš, UPIS. I ne želim ulazit u interakciju. Isključivo debile stavim na ignor.

Ti si baš perfidno pokvaren..nisi glup, dapače.. pametan si, ali pokvaren.  (i ovo nije vrijeđanje, ovo su moji osjećaji puni iskrenosti prema kolegi po upisima).

Za puk koji će bezbrižno nastaviti čitati.

Pingvin ima agendu (odvratne li riječi). Perfidno je ovdje sprovodi u rukavicama već godinama. Kao Br.1 u Alan Fordu, prepuna bilježnica linkića za potrebe agendisanja.

Još jednom!

Proton i Francuz.

Proton posluje po zakonima švicarske.

Dužan je vlastima isporučit dostupni sadržaj.

Isporučili francuzob BACKUP MAIL.

Jedina stvar koja nije bila šifrirana i lijepo ti je nacrtano, UNESI backup mail ako TI SE UNOSI.

Francuz unio outlook.

Francuskim organima bilo dovoljno da im MS da podatke od outlooka.

Rezime

PROTON - potpuno pouzdan proizvod koji garantira TRENUTNO najveći nivo privatnosti.

Do korisnika je.. jeli panjina ili mu nije teko pročitati HOW TO!

Moj PC  
4 0 hvala 3
16 godina
torrente kaže...

Još jednom!

Proton i Francuz.

Dakle, Proton nije pouzdan proizvod po pitanju privatnosti.

Sto prije to shvatis, zivot ce ti postati bolji, ili nazalost kao meni, postati gori. Stvar je samo afiniteta.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2025 23:28 (syncmaster245b).
6 mjeseci
syncmaster245b kaže...
torrente kaže...

Još jednom!

Proton i Francuz.

Dakle, Proton nije pouzdan proizvod po pitanju privatnosti.

Sto prije to shvatis, zivot ce ti postati bolji, ili nazalost kao meni, postati gori. Stvar je samo afiniteta.

Ali je sve osim backup maila šifrirano, tako da je nebitno ako su dužni predati šifrirane podatke?

16 godina
Novice kaže...

Ali je sve osim backup maila šifrirano, tako da je nebitno ako su dužni predati šifrirane podatke?

Ali nebitno je.

Covjek (franciuski aktivist) je identificiran, lociran i priveden.

Proton nije pouzdan proizvod po pitanju privatnosti!!!

Jednako tako i ovo Metino treniranje AI-ja na podacima EU stanovnika je pod znakom pitanja, jer kako je u tekstu navedeno "GDPR vam omogućava izuzeti se" predmnijeva da je rijec o "opt out" opciji, umjesto "opt in" (svakako me ispravite ukoliko sam krivo razumio).

Na stranu sto sam paranoik toliki niz godina pa sukladno tome nisam ni korisnik niti jedne od Metinih usluga, ali ovo se jednostavno cini lose.

Jos jednom, spravite me ako sam krivo razumio.

17 godina
Novice kaže...

Dati ću ti primjer koji Proton navodi, a ti izaberi kao konačnu odluku, tko više drži vodu.. Proton ili neko spadalo koje voli na svim temama nastupat kao da je popio svu pamet svijeta uz obilje arhiviranih linkića.. skoro pa ravnozemljaških.

Proton..jelte, tvrtka bazirana u Švicarskoj, utemeljena od strane jednog simpatičnog imigranta koji je radio u Cernu.

Ima MISIJU.

Znači, misija je uglavnom pojam, kada upariš neku ideologiju i tehnologiju uz znanje za potrebe nečeg humanog..hajmo blaže reći, korisnog potrebitima.

Tako Proton ima misiju pomoći onima koji žele poslati glas iz tiranijskih rupetina, gdje noć pojede na stotine ljudi jer su eto, nešto kliknuli.

Imaš sve tutorijale. Službene od Protona. Za sve zemlje u banani.

Navode primjere..kako pomažemo blogerima i novinarima iz Irana.

Koje protokole koristiti u Proton VPN-u, kako podesiti stelth, kako podesiti mail, kako zaobići sumnju Iranskih telekoma.

Sad ja tebe pitam... kome bi povjerio povjerenje da si Iranski disident kojeg bi sutra mogli okačit za kuku Mitsubišija i potezat po Teheranu zbog objave na blogu?

Protonu uz striktno poštovanje setupa ili ovako po putu sveznalicama koje će ti iskopati rješenja po xy tražilicama?

Proton je na svaki nemili događaj polurevolucija.. kalibrirao posebne servere za ljude u tim zemljama. Evo zadnja situacija u Turskoj. Cijeli sjever afrike.. svaka pripizdina u kojoj moćnici uvedu e-tiraniju, Proton savjetuje kako pouzdano koristiti njihov servis i ZAŠTITI se.

Ovo sa francuzom je savršen primjer. Uhvatili se detalja za koji Proton nije kriv. Kriv je kanistar od francuza. Neće Iranac stavit za backup gmail račun. Pisalo je i ovom panjini, da nije potrebno.

Imaju razlozi zašto je backup mail neenkriptiran. 

I džabe sve ono... rogonje kao u američkom kongresu za vrijeme nastavljaju jurit sa vilama "daaa predali su sve podatke vlastima..nema privatnosti".

Koje podatke? One koje te nisu tražili već si pod rubrikom OPCIONALNO sam unio.

I za kraj. Pošto znamo da je ovo sve besmisleno za onoga tko je uporan ko junac u agendi pljucanja po nečemu jer i on ima MISIIJU.

Evo Mullvad recimo prima keš.

U kuvertu ubaciš 5€, pljuneš, zaljepiš i pošalješ u švedsku.

Koristiš anonimno njihov VPN. Nema nijednog loga/zapisa. Mullvad čak ima kanal na kojem se šale.. svakog dana murija u uredima... što će ljudi, dolaze protokolarno jer moraju.

Imaš službene slike Mullvada. Daju im što traže. Ništa.

I onda to objave. Fotke njih i murije sa bluranim licima.

Uzmeš Mullvad VPN, odeš na Proton Mail, napraviš acc.. ako te volja plati ga cryptom iz blendera i pojasni mi tko će tu koga pronaći.

Čak možeš platit karticom. Plaćanje je enkriptirano i odvojeno od sustava...no, neka bude kripto koji si prethodno izmiksao.

Toliko o Protonu.. i ponovno se sjetite Iranaca. Bi li se netko zajebavao sa tuđim životima uz lažno kurčenje o svom proizvodu?

Btw na sceni je 100 pružatelja usluga VPN-a.

Sve neka ludila, gledaj Netflix, torrentaj kolko hoćeš u zemljama poput njemačke i sl.

Samo jedan nudi Irancu duplo tunelarenje (duplo šifriranje već šifriranog) kroz servere smještene u podzemnim bunkerima ženevskih bankara. Da, tu se nalaze spešl serveri za secure core tunelarenje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2025 2:09 (torrente).
16 godina
torrente kaže...

Evo Mullvad recimo prima keš.

U kuvertu ubaciš 5€, pljuneš, zaljepiš i pošalješ u švedsku.

Koristiš anonimno njihov VPN. Nema nijednog loga/zapisa.

A Proton i dalje ima zapis, na osnovu kojeg mogu identificirati, locirati i uhititi.

Dokazano!

17 godina

Ja razumijem tvoj gnjev i frustraciju.

Te ispade sa podcrtanim parolama. Amen u očenašu ti je ovaj moj post poviše. Čitaj ga i nagutaj se činjenica. Teško jest i argumentirane činjenice su teške za probavu.

Bude ti govno tvrdo ko granit.

Nema logova. Predaje se samo ono što si opcionalno sam unio. Ima tamo svega pod opcionalno..broj mobitela i slično.

Ako odeš sa ciljem da ŽELIŠ baš biti anoniman, sve ti je omogućeno. Samo preskačeš OPCIONALNO.

I kao što rekoh... Sa Mullvadom posjećuješ Protonove servise i koristiš ih. To je preporuka za takve kao ti.

Navedi što oni tada imaju za predati?

- Mullvad ip koji je ušao u njihov mail?

- backup mail nisi unio, nemaju ništa

- mobitel nisi unio , nemaju ništa

- sadržaji maila enkriptirani

- Proton drive enkriptiran

- Calendar enkriptiran

- Proton crypto wallet enkriptiran

Što imaju za dati organima?

Jebe se tebi za Irance...imaš ti svoju agendu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
torrente kaže...

Ja razumijem tvoj gnjev i frustraciju.

Te ispade sa podcrtanim parolama. Amen u očenašu ti je ovaj moj post poviše. Čitaj ga i nagutaj se činjenica. Teško jest i argumentirane činjenice su teške za probavu.

Bude ti govno tvrdo ko granit.

Nema logova. Predaje se samo ono što si opcionalno sam unio. Ima tamo svega pod opcionalno..broj mobitela i slično.

Ako odeš sa ciljem da ŽELIŠ baš biti anoniman, sve ti je omogućeno. Samo preskačeš OPCIONALNO.

I kao što rekoh... Sa Mullvadom posjećuješ Protonove servise i koristiš ih. To je preporuka za takve kao ti.

Navedi što oni tada imaju za predati?

- Mullvad ip koji je ušao u njihov mail?

- backup mail nisi unio, nemaju ništa

- mobitel nisi unio , nemaju ništa

- sadržaji maila enkriptirani

- Proton drive enkriptiran

- Calendar enkriptiran

- Proton crypto wallet enkriptiran

Što imaju za dati organima?

Jebe se tebi za Irance...imaš ti svoju agendu.

Boli me kikic za Irance.

Proton je prokockao svoju reputaciju sa tim j... francuskim aktivistom. Covjeka su identificirali, locirali i uhitili na osnovu Protonovog drukanja.

Jos jednom ljudi, da se ne bi upleli u ovo prepucavanje izmedju mene i torrente -a ,jos uvijek postoje nacini za sacuvati privatnost i anonimnost na internetu, ali zahtijevaju puno vremena za proucavanje , ali i odricanja od nekih komoditeta.

Na vama je da odlucite da li je to vrijedno vaseg truda.

No s druge strane, na informatickom forumu smo. Neke stvari bi trebale ovdje bit jasne bez pojasnjavanja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2025 2:56 (syncmaster245b).
6 mjeseci
Na osnovu podataka od protona (koji nisu bili kriptirani te je korisnik imao prilike to znati) ili do Microsofta od kojih je dobio sve podatke?
17 godina
syncmaster245b kaže...
jos uvijek postoje nacini za sacuvati privatnost i anonimnost na internetu, ali zahtijevaju puno vremena za proucavanje , ali i odricanja od nekih komoditeta.

Na vama je da odlucite da li je to vrijedno vaseg truda.

No s druge strane, na informatickom forumu smo. Neke stvari bi trebale ovdje bit jasne bez pojasnjavanja.

To je dosta normalniji pristup.

Stoga, kod ove materije perspektiva promatranja mora biti iz smijera masa. Velike većine ljudi. A ne expertize koje graniče sa nastranošću.. tipa, složi svoj mail poslužitelj doma u šupi, jer sve ostalo je limunada i lažno oglašavanje.

1. postoje masovni servisi. besplatni i tvoji podaci služe za javnu prostituciju kroz algoritme

2. postoje plaćeni servisi koji ispunjavaju skoro pa 99% kriterija unutar kojih će se poštovati privatnost običnom prolazniku. ne kriminalcu ili aktivistu koji će blokirat ulice sa prosvjedima u francuskoj. takvi neka koriste treću opciju ili neka poslože usluge iz ove točke 2. po strožim pravilima

3. treća opcija.. ručni rad, poznavanje mreže, enkripcije, sam slažeš vpn, mail i učiš do beskraja.. i kad si sve naučio, moli Boga da nema leakanje dns-a ili ne znam čega

Ljudima je bitno da shvate, da se trenutno nalaze na vjetrometini u kojoj na dnevnoj bazi stotine tih korporacija dila njihove podatke koje su svojevoljno ubacili.

I da postoji opcija pod brojem 2 sa šačicu €. Nema potrebe da ovi iz točke 3 cjepidlače vulgaris neupućenog korisnika poput moje žene.. što je sporno sa 1% iz točke 2. Ako im žene ne rade ulične demonstracije i ne naručuju poštom krek..i nisu na accountu ispunili svaku OPCIONALNU stavku do horoskopskog znaka.. nemaju se što brinuti.

17 godina

Proton je kriv za to koliko i za to da posaljes poruku sa Proton maila nekome na Gmail i pritom se potpises.

Iskreno ne kontam ovog lika ni sta pokusava, ali mislim da je najbolje ignorirati ga, jer ovo njegovo oko Signala i Protona svako sa zrnom soli u glavi vidi kao besmislice.

Konta valjda da podvlacenjem recenice i upornim ponavljanjem da ce postati istina.

@torrente Samo da se osvrnem na trecu opciju:

3. treća opcija.. ručni rad, poznavanje mreže, enkripcije, sam slažeš vpn, mail i učiš do beskraja.. i kad si sve naučio, moli Boga da nema leakanje dns-a ili ne znam čega

Čak i to mislim da je samo privid i lazni osjecaj sigurnosti, jer sta god mislio o sebi i kakav god strucnjak bio, to sto sam sebi slozis nije proslo kroz audite i reviews strucnjaka i sigurno ima daleko vise propusta nego ozbiljan servis kakav je Proton ili Signal.

Doslovno moze samo koristiti ovakvim likovima kao syncmaster da umisljaju da su iznad "sirokih masa".

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2025 12:06 (knight).
17 godina
knight kaže...

Čak i to mislim da je samo privid i lazni osjecaj sigurnosti, jer sta god mislio o sebi i kakav god strucnjak bio, to sto sam sebi slozis nije proslo kroz audite i reviews strucnjaka i sigurno ima daleko vise propusta nego ozbiljan servis kakav je Proton ili Signal.

Doslovno moze samo koristiti ovakvim likovima kao syncmaster da umisljaju da su iznad "sirokih masa".

Naravno da se curenja otkrivaju na tjednoj bazi.. pa koliko networkaša u nekom Protonu i sličnima, mora pročešljat sva zadnja ažuriranja i windowsa i linuxa i mobilnih os-eva, te u roku hitno zakrpati curenje.

Radi se o igri, gdje niti jedno curenje ne smije biti niti 5 sekundi..i taman da imaš kill switch 24/7. A to je inače poželjno imati na ON.

Nisam htio dalje se nastavljati u temi jer sam uglavnom iznio ono što smatram korektnim.

Jako su brzi u odgovorima. Pitao sam na support i Proton i Tuta mail.. što je izloženo, što je enkriptirano, što predajete vlastima.

I gle čuda, odgovore.

Proton i dalje ima backup mail na vjetrometini. Ne moraš ga unijeti. Premda su to neki ljudi pitali ranije, pitao sam i ja.. ako pobrišem backup mail..jesam sada "uredan"..ne čuvate log "bio ovaj mail pa brisan".

Da, ne čuvamo. Nema nikakvih podataka za predaju. Mi sami kao Proton nemamo nikakav uvid u ništa. Niti način plaćanja koji je odvojen od servisa i on također enkriptiran nekim njima znanim načinima.

Tuta tvrdi da je sve enkriptirano osim načina plaćanja. Nemaju vidljiv backup mail.

Naravno za oboje važi da vam vide pristupne ip adrese ka njihovim servisima. Onda s Mullvadom pristupajte na Tuta i Proton, stvar riješena. A Tutu platite kriptom.

Ako imate sve od Protona i koristite njihov VPN.. nema ip loga 100%. Loga vaše ip adrese na njihov VPN server.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2025 13:33 (torrente).
5 mjeseci
Upravo dobio mail od Instagrama, kako kaže mladunčad "Instača" , da će meta AI koristiti moje dijeljene informacije i da imam pravo na prigovor ako ne želim da se koriste te da pošaljem prigovor. Sve je automatizirano i prigovor poslan, dobio sam novi mail da me neće dirati .

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice