Potvrda iz Europske komisije: iPhone 17 Air može b

poruka: 7
|
čitano: 1.577
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Potvrda iz Europske komisije: iPhone 17 Air može b".
7 godina

Dok god je bezžično punjenje toliko sporo, meni ne dolazi u obzir kao jedini način punjenja. Plus to, trebam kabel za Android auto/Carplay jer je još uvijek krcato auta koji nemaju wireless verziju istih.

Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina

U tekstu je naglašeno, a meni je to nepoznato: postoji neka tehnologija bežičnog punjenja koje nije induktivno?

0 0 hvala 0
13 godina

Au koliko se boje Europske komisije da ih je bilo strah istraziti da li mogu izbaciti telefon bez usb porta, nego moraju informacije saznati preko medija koji su prethodno pokrenuli spekulacije.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

5 0 hvala 0
14 godina

Mali OT 

Ako to vrijedi, ili će vrijediti u budućnosti, za  mobilne gadgete, hoće li to vrijediti i za GARMIN pametne satove  ?!?! 

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
Re: Potvrda iz Europske komisije: iPhone 17 Air mo
Ovo je kraj kaže...

U tekstu je naglašeno, a meni je to nepoznato: postoji neka tehnologija bežičnog punjenja koje nije induktivno?

https://www.rohm.com/electronics-basics/wireless-charging/wireless-charging-methods

13 godina

Nemojte im otvarati ta vrata, ponovno ce ubiti interoperabilnost i narusavati pokusaje standardizacije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina

https://www.nxp.jp/company/about-nxp/smarter-world-blog/BL-WIRELESS-CHARGING-CONVENIENCE-EFFICIENCY#:~:text=By%20comparison%20wireless%20chargers%20only,which%20may%20redress%20the%20balance.

Sva sreća da je bežično punjenje još uvijek u razvoju pa utrošak el. energije koja se baca kroz prozor neće smanjiti trošak bilo čega. Efikasnost od 70% IMHO još uvijek predstavlja da je ta tehnologija tek izašla iz pelena. 

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice