Digi, nano, bio, neuro... krajnje je vrijeme da uk

poruka: 3
|
čitano: 949
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Digi, nano, bio, neuro... krajnje je vrijeme da uk".
5 godina
offline
Digi, nano, bio, neuro... krajnje je vrijeme da uk

"Moramo ponovno uspostaviti kontrolu nad našim osobnim podacima. Da bismo to postigli, potrebno nam je istinsko informacijsko samoodređenje koje bi se moralo primijeniti i na digitalne blizance našeg tijela i osobnosti, jer se oni mogu koristiti za hakiranje našeg zdravlja i našeg načina razmišljanja", zaključuju autori.

 

Zapamtite ovu rečenicu, i sljedeći put kad budete vidjeli neke ljude,  (odite malo van grada) , recite im.

Pa će ti reći : "što ti pričaš sinko, jeli tebi dobro?"

 

 

 

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.5.2024 10:02 (gpd).
 
1 0 hvala 0
15 godina
offline
Digi, nano, bio, neuro... krajnje je vrijeme da uk

Jebi ga. Hahaha! Sada se polako, "odjednom" otkriva i spoznaje mogućnost manipulacije čovjekom, tijelom i mislima. Tj. zadiranje u čovjeka. Oduvijek je to zanimalo poglavito vojsku, ali i općenito je ta tema bila nešto "egzotično" i zanimljivo svima.

 

Da opet ponovim - haha, jebi ga. Još će se ispostaviti da je, možda, stvarno nešto podvaljeno u nekom postotku cjepiva. Samo sada se čudom čudimo svi i kao osvještava se ljude o rizicima implementacije nanotehnologije u kontekstu medicine i zdravlja.

 

A ako i nije, nema brige - već će se naći nešto i način da se ljudi daju nagovoriti na svašta. Bilo kroz strah ili komoditet. Kako točno i zašto, ne znam.

 

Uglavnom, po svemu sudeći, predstoje nam vrlo teška, ali i vrlo zanimljiva vremena. Ako ništa, nastojati će se i dalje "digitalizirati" svijet oko nas, barem u svrhu lakšeg oglašavanja, reklamiranja tj. prodaje. Dakle, opet se vraćamo na novac i zaradu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.5.2024 14:31 (Izzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
offline
Digi, nano, bio, neuro... krajnje je vrijeme da uk

"Digi, nano, bio, neuro" - zvuči kao naslov pjesme za Eurosong.

 
4 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice