DPD - Iskustva

poruka: 8
|
čitano: 892
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
offline
DPD - Iskustva

Koliko sam uspio pohvatati iskustva drugih, bilo je tu svega. Od kašnjenja, lomova, izgubljenih pošiljki pa sve do uredne i brze dostave.

 

Mogu i ja iznesti svoje iskustvo, prvenstveno zbog kojeg otvaram ovu temu. Paket zaprimljen prošli tjedan u utorak, koji je stigao iz Mađarske (Tradingshenzhen) u Hrvatsku i predan DPD-u nakon čega sve staje. Od slanja maila, zvanja pa do odlaska u lokalno skladište došao sam do informacije da imaju operativno-tehničkih poteškoća. Što god to značilo, biti će da je inozemni promet stao na veliko sa dostavom, ali to nitko od DPD službe nije dao do znanja, nego su nas pustili na čekanju. Također, za Istarsku županiju, kako kaže djelatnik osobno u skladištu, svi paketi (inozemni?) su stopirani iz Zagreba. Kada će se pokrenuti, ne zna se. Idealno bi imao nekoga za osobno otići u Sesvete ZG i pokupiti paket.

5 godina
offline
DPD - Iskustva

Ja sam se s njima *ebao tu u Irskoj prosli tjedan. Ne znam jel' u Hrvatskoj treba dati pin kod preuzimanja robe. Doduse, ja sam narucio posiljku vredniju od 1000 €. Naime, meni pin nije prolazio. Pa sam popizdio, jer su me vec vozali danima. Rekli su mi da imaju ogromnih problema sa tim pinovima kod mase ljudi. Onda su mi dostavili robu u obliznju postu i rekli da je preuzmem bez pina da su tako dogovorili s njima tamo. Samo uz id. Doduse, kada sam dosao nisu trazili ni id .

8 godina
offline
DPD - Iskustva

Ovo danas dobio na mail. Šta god to značilo.

 

"Poštovani,
zahvaljujemo na Vašem upitu. Izražavamo iskrenu ispriku zbog neugodnosti koje ste doživjeli zbog kašnjenja u dostavi. Razumijemo koliko je važno da vaši paketi stignu na vrijeme i radimo sve što je u našoj moći kako bismo to omogućili.
Sukladno dinamičnom rastu e-trgovine i sve većem broju online kupaca, u DPD Croatia primjećujemo značajan porast količine paketa u proteklim tjednima. Unatoč ovom rastu, izazovnosti situacije doprinosi nedostatak kvalificirane radne snage na tržištu.
Nažalost, ovakva situacija rezultirala je nedavnim poteškoćama i odstupanjima u našoj usluzi dostave. Iako prepoznajemo da ovi problemi nisu opravdanje, već uzrok zabrinutosti, želimo vas uvjeriti da intenzivno radimo na rješavanju ovih izazova kako bismo što prije vratili normalan raspored dostave. Naša posvećenost pružanju najkvalitetnije dostave ostaje nepromijenjena, te poduzimamo sve potrebne korake kako bismo normalizirali trenutačnu situaciju.
Iako potpuna normalizacija operativnih procesa i dostave nije moguća preko noći, želimo vas uvjeriti da su svi naši napori usmjereni ka stabilizaciji poslovanja te očekujemo postepeni napredak u narednim danima i kroz naredne tjedne.
Nažalost, trenutno ne možemo garantirati točan dan dostave paketa, a na dan dostave bit ćete obaviješteni putem emaila ili/i Viber/SMS-a. U međuvremenu, kako bismo vam olakšali praćenje statusa paketa i eventualne promjene, preporučujemo korištenje naše myDPD aplikacije. Putem nje možete pratiti trenutni status paketa i izvršiti izmjene adrese ili preusmjeriti paket na naše Pickup lokacije i paketomate.
Vaše povjerenje izuzetno nam je važno i radimo sve što je u našoj moći kako bismo ga opravdali te vam zahvaljujemo na vašem razumijevanju i podršci.
Iskreno nam je žao što vam u ovom trenutku ne možemo pružiti više informacija te u ovom trenutku biti od veće pomoći. "
 

 

4 godine
offline
DPD - Iskustva

Ja sam interno uspio riješiti da mi se dostavi paket. Inače su mi rekli u više navrata danima, mail, podrška; paket vam je u depo Galižana. Nije bio. Našao sam čovjeka koji je išao osobno u DPD Sesvete po paket, da bi mu rekli baš je utovaren u kamion koji vozi za Istru pa vam ne možemo dati. Nije bio. Eto, standardnim putem ga vjerojatno nebi dobio do kraja ovog mjeseca, ako i tada.

8 godina
offline
Re: DPD - Iskustva
Onda sam ja najebo. Po njihovom moj paket je na putu prema meni od 30.4. Isto Istra, isto tradingshenzen.
4 godine
offline
Re: DPD - Iskustva

A što da ti kažem. Tako je i meni isti status stajao 3 tjedna.

Pokušaj naći nekoga interno u DPD-u, neka ti se čuje sa nekim svojim u ZG skladištu i osobno pokuša pronaći paket i poslati. Ovako tko zna kad ti stigne jer su uništeni kineskim paketima. Vidio sam dobili su dosta ispomoći, ali treba par tisuća paketa u zaostatku paralelno sa novima koji dolaze dostaviti.

2 godine
offline
Re: DPD - Iskustva

 "Nedostatak kvalificirane radne snage" a.k.a "nitko ne želi bit rob za 700-800 eura". Nije ni čudo da kasne paketi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.5.2024 20:45 (OnTime).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice