Krajem mjeseca održava se Fantastic Game Show, prvi gaming festival u Istri

Pula će 31. svibnja i 1. lipnja biti domaćin Fantastic Game Showa, gaming festivala koji će okupiti igrače ne samo iz Hrvatske, već i iz okolnih zemalja u Domu sportova Mate Parlov u Puli

Matej Markovinović nedjelja, 5. svibnja 2024. u 22:56
📷 Foto: Fantastic Game Show
Foto: Fantastic Game Show

Fantastic Esports organizira Fantastic Game Show, prvi gaming festival i esport natjecanje u Istri koje će se održati 31. svibnja i 1. lipnja u Domu sportova Mate Parlov u Puli.

Prema riječima organizatora, Fantastic Game Show okupit će poznate influencere, streamere i profesionalne esportaše, a svi posjetitelji moći će uživati u raznovrsnim videoigrama i osvojiti brojne nagrade.

Događaj je podijeljen u tri dvorane - esport arena u kojoj će se odvijati natjecanja u igrama FC24, Tekken 8, CS2 i Valorantu, expo dio i program stage gdje će biti brojni izlagači te battle arena u kojoj će biti smještana računala za igru.

Jednodnevne, višednevne i VIP ulaznice dostupne su u online prodaji i možete ih kupiti putem Entria i na prodajnim mjestima njihovih partnera, a više informacija dostupno je na službenoj Instagram stranici Fantastic Gaming Showa.