Pripremljen je novi Valeo webinar za stručnjake, ali i laike

Širiti svoje znanje o pojedinim sklopovima vozila sada imaju priliku svi zainteresirani, bez obzira radi li se o profesionalcima ili onima koji žele naučiti nešto novo samo radi svoje radoznalosti

Autonet.hr srijeda, 24. travnja 2024. u 14:33

U slučaju da vam je nedavno promakla informacija, ponavljamo bitne činjenice o Valeo webinarima. Naime, poznato je kako brojni proizvođači automobilskih dijelova organiziraju edukacije za svoje kupce. One su prvenstveno namijenjene prodavačima rezervnih dijelova kao i samim serviserima koji ih ugrađuju u vozila. Da to ne mora biti strogo ograničeno, sada nam pokazuje i dokazuje Valeo. Riječ je o jednom od vodećih dobavljača dijelova u automobilskoj industriji. Pored činjenice kako pripremaju originalnu opremu i dijelove za prvu ugradnju u vozila, tako su iznimno aktivni i u samom aftermarketu, odnosno na tržištu zamjenskih dijelova.

Pored činjenice kako su inače ovakve edukacije namijenjene samo profesionalcima, one se u pravilu i naplaćuju. No, to nije u slučaju Valea, koji sve webinare nudi besplatno. Imajući u vidu podizanje svijesti oko korištenja kvalitetnih dijelova na adekvatan način, u Valeu su odlučili svoje znanje prenositi svim zainteresiranim stranama, bez obzira radi li se o njihovim svakodnevnim kupcima, poput istinskih profesionalaca ili pak pukih entuzijasta.

Pored činjenice da nisu ograničeni na uzak krug ljudi, odlična je stvar i što su uvijek dostupni. Kad god imate vremena, bilo da je riječ o uredu u servisnoj radionici ili pak dnevnom boravku kad nemate nekog drugog posla, webinari su vam dostupni. Naravno, popravljate li neki automobil, i jednostavno 'zapnete', u istom trenutku možete pristupiti Valeo platformi na kojoj su pripremljeni brojni webinari kojima se pokriva široko područje dijelova i opreme. Valeo Tech'Care tim stručnjaka uvijek je dostupan prenijeti Vam novo znanje. Znači, potrebno je imati tek pristup internetu i uređaje na kojem ćete webinare preledati.

Naravno, mnogi se boje kako im je za praćenje webinara potrebno napredno znanje engleskog jezika, no to i nije tako. Sve edukacije su na hrvatskom jeziku, tako da nije potrebno znanje nekog stranog jezika za praćenje webinara. Palac gore za ideju Valeo stručnjaka koji svoje znanje prenose svima. Stoga, unaprijedite svoje znanje uz Valeo Service.

Webinar mjeseca: SENZORI TEMPERATURE ISPUŠNIH PLINOVA

Senzori temperature ispušnih plinova važan su dio regulacije rada termičkih motora i neophodan element za smanjenje emisije. Valeo webinar o senzorima temperature ispušnih plinova upoznat će Vas općenito sa senzorima, objasniti način mjerenja pojedinih vrsta senzora, predstaviti način rada i vrste senzora temperature ispušnih plinova, te opisati dijagnostiku i rješavanje problema.