Ako nemate za Lamborginija, možda si možete priuštiti slušati njegov zvuk s vinila

Suradnjom Lamborghinija i Technicsa nastao je gramofon dizajniran poput superatuomobila, s kojim se isporučuje i vinilna ploča sa zvučnim zapisima šest legendarnih V12 motora

Autonet.hr srijeda, 15. svibnja 2024. u 09:59

Automobili Lamborghini i Technics predstavili su rezultat međusobne suradnje: gramofon SL-1200M7B, posebno izdanje Technicsove postojeće linije luksuznih gramofona s izravnim pogonom, ali s dodatnim "štihom" superautomobila talijanske marke. Tim se proizvodom slavi 60 godina i jedne i druge kompanije, kao i vrijednosti i misiju koji su im zajednički – napredna tehnološka rješenja, jedinstvene ideje za nezaboravna korisnička iskustva, proizvodne procese bez kompromisa te, kao najvažnije, predanost kreiranju emocionalnih zvukova, koji "dodiruju srce entuzijasta".

Lamborghini i Technics tako će svoju suradnju okruniti novim gramofonom s prepoznatljivim vizualnim elementima s Lamborghinijevih automobila, a bit će dostupan u tri jarke boje – narančastoj, žutoj i zelenoj, također svojstvenima superautomobilima. Gramofon je dostupan u ograničenim količinama po cijeni od 1.599 dolara. No, to nije sve…

SL-1200M7B dolazi s originalnom vinilnom pločom, koja sadrži zvukove moćnog V12 motora koji se mogu čuti tijekom vožnje šest različitih Lamborghinijevih superautomobila. Dizajn ploče inspiriran je kotačima novog modela Lamborghini Revuelto. Uz slušanje zvukova V12 motora tako možete uživati i u vizualnom efektu vrtnje kotača na vašem gramofonu – stoji u opisu ovog jedinstvenog audio-automobilističkog proizvoda.

Lamborghinijevi automobili čiji je zvuk snimljen za ovo izdanje su 400GT, Miura, obljetničko izdanje Countacha za njegov 25. rođendan, Diablo, Murcielago te kao najnoviji, Revuelto.