Američkom influenceru izgorio novi Lamborghini Revuelto

Ethan Duran, osoba poznata s društvenih medija, koja se bavi iznajmljivanjem luksuznih automobila, neće baš pronijeti dobar glas o novom Lamborghinijevom modelu

Autonet.hr četvrtak, 24. listopada 2024. u 15:43

Lamborghini Revuelto, sportski superautomobil s plug-in hibridnim pogonom i V12 motorom ukupne snage preko 1.000 KS, predstavljen je u ožujku prošle godine kao nasljednik modela Aventador. Početna cijena mu je oko 600.000 dolara, na isporuku se čeka oko godinu dana, pa se tek sad počinju pojavljivati problemi u prvim serijama proizvedenih primjeraka. Na moguće probleme ukazuje prvi službeni opoziv dosad isporučenih automobila zbog problema s brisačima, izdan ovih dana, no daleko veći problem za talijansku marku mogao bi se izroditi iz priče američkog influencera Ethana Durana.

On je, osim što figurira kao osoba utjecajna na društvenim mrežama, vlasnik kompanije Corsa Auto Group, koja se bavi iznajmljivanjem luksuznih superautomobila. Za sebe je lani naručio jedan primjerak Revuelta, preuzeo ga ranije ovog mjeseca, da bi mu nakon samo nekoliko dana automobil – u potpunosti izgorio.

Duran kaže da se vozio autocestom kod New Yorka, kad je primijetio plamen u stražnjem dijelu, pa se odmah zaustavio. Superautomobilu nije bilo spasa, čak niti vatrogasci nisu uspjeli ugasiti požar prije negoli je bio potpuno uništen. Nesretni vlasnik je snimku tog događaja objavio na svojem Instagramu s porukom "Bilo je zabavno dok je trajalo". Koliko mu je Revuelto trajao? Prošao je njime tek 174 kilometra prije samozapaljenja. Očitovanje proizvođača tek se očekuje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ethan Duran (@ethanduran)