BMW-om uletio u restoran u Rumunjskoj

Turist je parkirao svojeg BMW-a pred restoranom, pa potom navodno umjesto kočnice stisnuo gas. Proletio je kroz staklenu stijenu i demolirao restoran, srećom ne ozlijedivši sebe niti druge

Autonet.hr utorak, 20. veljače 2024. u 12:06

U rumunjskom turističkom gradu Băile Herculane na jugozapadu zemlje, nedaleko od granice sa Srbijom, zabilježen je neobičan incident. Protekle nedjelje 48-godišnji je vozač BMW-a parkirao pred jednim tamošnjim restoranom, a kada je njegova supruga izišla iz automobila, on je – vjerojatno u želji da pritisne kočnicu – nagazio na gas.

Automobil je istog trenutka ubrzao i uletio kroz staklenu stijenu u restoran, koji je srećom u to vrijeme bio većinom prazan. BMW je završio u zidu na drugom kraju sale, njegov vozač prošao je neozlijeđen, a srećom nikakve posljedice po zdravlje nemaju niti njegova supruga (koju vidimo na snimci kako je doslovno ispala iz automobila), niti njihov 6-godišnji sin, koji je bio na stražnjem sjedalu u trenutku nezgode.

Vozač je nakon incidenta testiran na alkohol i droge, no ništa od navedenoga nije mu pronađeno u organizmu. Riječ je, dakle, samo o pritiskanju pogrešne pedale, no ovaj će turist biti odgovoran za štetu koju je učinio restoranu, kada ga je pretvorio u "drive-in".