Nevjerojatnom reakcijom spriječio da mu vlastiti kamionet uništi garažna vrata

Jedan je Amerikanac u nekoliko sekundi, kako sam kaže, demonstrirao i vrhunac gluposti i zavidnu fizičku spremu, pa je uspio u posljednjem trenutku zaustaviti kamionet, prije nego mu razvali garažna vrata

Autonet.hr nedjelja, 7. srpnja 2024. u 20:05

Svi volimo kratke i zabavne video snimke zgoda i nezgoda vezanih uz automobile, pogotovo ako kao posljedica snimljenih događaja nije nitko stradao. I u ovom najnovijem slučaju iz SAD-a nepažnja jednog vozača ima sretan kraj, jer je brza reakcija vozača spriječila da mu vlastiti kamionet razvali isto tako njegova garažna vrata.

Na snimci, zabilježenoj nadzornom kamerom, vidimo vozača kako parkira kamionet na prilaz pred kućom, izlazi iz njega, no vozilo se nastavlja kretati prema zatvorenoj garaži. Ne primijetivši to, vozač odlazi i kreće ulaziti u kuću, pa se slučajno okrene i shvati što je učinio. "Vrhunac gluposti i vrhunac fizičke spreme u jednom videu. Ako možete vidjeti, zaronio sam u kabinu i rukom pritisnuo kočnicu, sprječavajući kamionet da potpuno prođe kroz zatvorena vrata".

Istini za volju, vozilo jest udubilo vrata, ali je brzom reakcijom vozača i zahvaljujući vrhunskim refleksima sigurno spriječena veća šteta. Sve se dogodilo prije nekoliko dana, 1. srpnja.