Svemirski program, Top Gear ili uradi sam kamper? Što je na ovom videu?

Na Redditu je objavljen kratki video neobičnog vozila, kojem je teško identificirati svrhu i vrstu, a komentatori se, kao i obično, natječu u duhovitim objašnjenjima

Autonet.hr petak, 16. veljače 2024. u 17:30

Na Redditovom podforumu Shitty_Car_Mods povela se rasprava ispod jednog kratkog videa, a komentatori se natječu u tome kako što kreativnije opisati viđeno. "Što je ovo?", pita se osoba koja je na ulasku u jedan tunel (na nepoznatoj lokaciji) snimila neobično vozilo.

Ono što se u desetak sekundi snimke vidi, jest tipični američki automobil, limuzina boje trule višnje, na koju je u "uradi sam" varijanti nadograđeno… nešto. To nešto izgleda kao nadogradnja automobila koja ga pretvara u kamper, no dodatno zbunjuje krilo postavljeno straga, pa samim time cijela konstrukcija izgleda otprilike kao avion od Lego kockica. Sprijeda je oblik nadogradnje zaobljen, također kako bi bio aerodinamičniji, a tu su i, kako se čini, fotonaponski paneli za samoopskrbu strujom.

"Netko je gledao specijal s kamperima Top Geara", "Cijene kuća su zaista previsoke", "Kuća+mrtvačko vozilo", "Papamobil za po doma", "Peradarnik na kotačima" neki su od komentara, a nama je pozornost privukao i ovaj: "Jugoslavenski svemirski program?", pita se jedan duhoviti korisnik Reddit-a. Pogledajte snimku u nastavku pa zaključite i sami što bi to moglo biti.