Youtuber se glupirao McLaren Sennom, pa završio u izlogu salona

Za volanom McLarena navodno je bio poznati youtuber i vozač utrka, a njegova avantura sa skupocjenim superatuomobilom nije dobro završila

Autonet.hr srijeda, 1. svibnja 2024. u 05:45

Edmond Mondi, youtuber, poduzetnik i vozač utrka, nabavio je jedinstveni primjerak McLaren Senne, "Project Kilo II", prije samo dva mjeseca. Unikatni automobil bio je izrađen po narudžbi "VIP" kupca, jedini u svijetu te zelene boje, s naplacima od ugljičnih vlakana koji koštaju 152.000 dolara, pozlaćenom ispušnom cijevi i sličnim skupocjenim dodacima.

No, samo to mu nije bilo dovoljno, već se morao s tim i takvim vozilom malo pokazivati u javnosti. Netko ga je snimio dok je palio gume i radio popularne "donute" po ulici u Los Angelesu ove nedjelje. Nakon nekoliko takvih ekshibicija, Mondi je izgubio kontrolu nad Sennom, pa uletio – u obližnji izlog Lexusovog salona automobila, u kojem srećom tada nije bilo nikoga.

Školjka automobila posljedično je potpuno uništena, a vjerojatno je da spasa neće biti niti za šasiju od ugljičnih vlakana. Sve što je nakon incidenta ostalo jest video zapis s mjesta nezgode i prošireni Mondijev popis uništenih vozila: do sada je youtuber, naime, uspio razbiti Porschea 992 GT3, jedan primjerak 911 GT3 RS te potpuno novog električnog Hummera, koliko je javnosti poznato. Račun za McLaren Sennu vjerojatno će biti značajno viši od milijun dolara.