Ponuda za prave Tifose: prespavajte u Ferrarijevom muzeju

Za dva tjedna održava se utrka Formule 1 na stazi u Imoli, a Ferrari će omogućiti nezaboravno iskustvo za dvoje sretnih navijača Scuderije – za tu priliku muzej u Maranellu bit će nakratko pretvoren u Airbnb

Autonet.hr utorak, 7. svibnja 2024. u 06:00

Sezona Formule 1 već se zahuktava, Ferrari u njoj (nakon dugo vremena) nije sporedan igrač, pa sada momčad koristi sve načine da privuče pozornost na sebe, pogotovo nakon što su za sljedeću sezonu već dogovorili prelazak sedmerostrukog prvaka Lewisa Hamiltona. U Maranellu, koji se nalazi nedaleko staze u Imoli, za dva će tjedna dvoje vjernih Tifosa imati prilike iskusiti nezaboravno iskustvo, dok će Ferrari sve to iskoristiti za dodatnu promociju.

Večera, noćenje i vožnja

Naime, tijekom održavanja "domaće" im utrke na Autodromu Enza i Dina Ferrarija u Imoli, službeni Ferrarijev će muzej u Maranellu biti nakratko pretvoren u – sobu koja se iznajmljuje na Airbnb-u. Ponuda je već objavljena, a uključuje noćenje u "Sali pobjednika", u samom srcu muzeja, gdje je već instaliran crveni (a kakav bi bio) krevet. Njega su izradili isti ljudi koji šivaju interijere za Ferrarijeve automobile.

Domaćin će gostima biti nekadašnji Ferrarijev vozač, a danas ambasador Mark Gené, koji će ih odvesti i na večeru u tematski restoran Cavallino, u kojem je nekada objedovao i sam Enzo Ferrari. Večera i noćenje bit će popraćeni i vođenom turom po muzeju, a ujutro, nakon doručka, slijedi i posebno iskustvo. Gené će dvoje sretnika provesti Ferrarijem 296 GTB po stazi Fiorano.

Airbnb prima prijave do 8. svibnja u ponoć, cijena jedinstvenog iskustva nije objavljena, a priliku rezervirati takav jedinstveni smještaj imat će samo oni koje posluži sreća – samo određene prijave bit će, naime, pregledane, pa će u muzej biti pozvani oni za koje stručni žiri ocijeni da to najviše zaslužuju.