Vijesti

Proslava 15 godina rada i početak novog koncepta prodajnog salona

Autonet.hr ponedjeljak, 7. listopada 2024. u 00:21

Danas Rotus Centar zapošljava tim od 35 stručnjaka, a pohvalno je što je njih 10 od samog početka dio tvrtke

Nađete li se na zapadnom dijelu Zagreba svakako svratite do Toyotinog Rotus Centra čiji je salon od nedavno uređen prema Toyota New Retail Conceptu. On odražava najviše standarde modernog korisničkog iskustva. Preuređeni prodajni salon Rotus Centra upriličen je uz proslavu 15 godina poslovanja. Rotus Centar, kao dugogodišnji ovlašteni zastupnik i servis marke Toyota, postao je sinonim za inovativne proizvode i vrhunsku uslugu. S ponosom nastavljaju pružati najbolje usluge kupcima, uz inovativne pristupe poput 'Door to Door Delivery' opcije, koja omogućuje preuzimanje i vraćanje vozila izravno kod kuće kupaca, čime štede vrijeme i olakšavaju kupcima svakodnevne obaveze.

Osnovan 2008. godine, Rotus Centar je kroz petnaest godina rada izrastao u lidera u prodaji i servisu Toyotinih vozila, s timom od 35 stručnjaka, od kojih je 10 zaposleno od samog početka. Tijekom godina, isporučili su više od 4500 vozila i izvršili preko 80.000 servisa, a posebnu pažnju pridaju kvaliteti usluge, što dokazuju brojna priznanja poput Ichiban nagrade i visokih rezultata zadovoljstva kupaca.

Ova je proslava ujedno bila i prilika za pretpremijerno prikazivanje novog modela Toyota Land Cruiser. Ovaj legendarni terenac, prisutan na tržištu od 1951. godine, simbolizira Toyotinu predanost kvaliteti, izdržljivosti i inovacijama. Land Cruiser je postao ikona pouzdanosti i performansi u najzahtjevnijim uvjetima, a njegova dugovječnost i neuništivost učvrstile su reputaciju Toyote kao lidera u segmentu terenskih vozila.