Ljubavni trenutak s neočekivanim završetkom: Automobil završio u rijeci

Automobil parkiran pored rijeke otklizao je u nju, dok su se na stražnjem sjedalu odvijale škakljive radnje. Srećom, akteri su prošli neozlijeđeno, a ovu će avanturu vjerojatno dugo pamtiti

Autonet.hr petak, 30. kolovoza 2024. u 13:54
📷 YouTube / CBS Philadelphia / screenshot
YouTube / CBS Philadelphia / screenshot

Dvoje ljudi uspjelo je pobjeći iz vozila koje se otkotrljalo u rijeku Schuylkill u Philadelphiji u srijedu ujutro, a službene informacije kažu da je par bio "upleten u seksualnu aktivnost" unutar automobila. Sažetak je to bizarnog događaja od ovog tjedna, koji je mogao završiti tragično, no srećom nastradao je samo automobil marke Range Rover.

Hopa, cupa, buć!

Lokalna vatrogasna postrojba kaže da je automobil završio u rijeci oko 4:15 sati ove srijede, ali da su osobe iz automobila uspjele iz njega pobjeći kad je već bio u vodi. Prošli su bez ozljeda i nisu trebali medicinsku pomoć. No, prilično je zanimljivo da su iz policije objasnili i kako je došlo do te nezgode.

Par je navodno parkirao na parkiralištu na blagoj nizbrdici pored rijeke i prepustio se uživanju na stražnjem sjedalu. U toj je "akciji", prema informacijama policije, ženska osoba u vozilu nehotice pomaknula ručicu mjenjača (ne kažu kojim dijelom tijela), pa se automobil slobodno odvezao nizbrdo. Range Rover je iz rijeke izvučen nešto prije 9 sati, a proces je snimljen i iz helikoptera, kako je to u SAD-u već običaj s prometnim incidentima.