Yaris uguran između dvaju stupića. Pitanje glasi – kako?

Društvenim mrežama dijeli se prizor s parkirališta jednog trgovačkog centra. Nepoznat netko tamo je uspio maleni gradski automobil ugurati između stupića, na teško objašnjiv način

Autonet.hr utorak, 27. veljače 2024. u 17:28

Na zabavnom računu World Bollard Association ("Svjetska udruga stupića") na društvenoj mreži X objavljen je kratki video jedne neobične prometne situacije. Nakon gledanja tih nekoliko sekundi nad glavom će vam se zasigurno pojaviti niz upitnika – kako je uopće moguće dovesti se u takvu situaciju?

Snimka je nastala na nepoznatoj lokaciji, ali prema viđenome čini se da je riječ o parkiralištu trgovačkog centra ili supermarketa. Tamo, pak, između stupića koji brane parkiranje i odvajaju nogostup od kolnika, nalazi se uparkirana crvena Toyota Yaris. Iako malena, ona nije stala među dva stupića pa je poprilično oštećena straga, ali i sprijeda.

Je li je netko s neba spustio među stupiće? Je li vozač umislio da je kaskader pa parkirao bočno okrećući se "pod ručnom"? Postoji li uopće logično objašnjenje za ovaj prizor? Pogledajte ga u nastavku, pa prosudite sami.