Proširite svoje znanje o pojedinim sklopovima vozila uz zanimljive webinare

Iako su u osnovi namijenjeni profesionalcima, ove webinare mogu odgledati i oni koji se ne bave popravcima vozila, ali žele naučiti nešto novo

Autonet.hr ponedjeljak, 4. ožujka 2024. u 10:43
📷 freepik
freepik

Brojni proizvođači automobilskih dijelova organiziraju edukacije za svoje kupce, a to su prvenstveno prodavači rezervnih dijelova ili pak serviseri koji ih ugrađuju u vozila. Valeo je jedan od vodećih dobavljača dijelova u automobilskoj industriji, kako originalne opreme za prvu ugradnju u vozila, u samim tvornicama automobila, tako i u aftermarketu, odnosno na tržištu zamjenskih dijelova.

Područje djelovanja Valea iznimno je široko, a kao proizvođač koji drži do sebe, odnosno do svojih kupaca neprestano radi na razvijanju novih proizvoda, kao i upoznavanju kupaca s njima. Sukladno tome nedavno su pokrenuli seriju online treninga, odnosno webinara u kojima upoznaju sve zainteresirane sa samim proizvodom, kao i sa specifičnostima njihove ugradnje. Iako su webinari prvenstveno zamišljeni za prodavače automobilskih dijelova, odnosno servisere koji ih ugrađuju u vozila, pogledati ih mogu i entuzijasti koji žele usvojiti nova znanje i vještine. Znači, Valeo webinaru su namijenjeni svim zainteresiranima.

Odlična je stvar što se isti mogu pogledati kad god vama odgovara. Totalno je nebitno radi li se o redovnom radnom vremenu ili pak večernjim satima kada imate više mira. Webinare možete pregledati kad god se vama čini najinteresantnijim: navečer, vikendom ili čak u servisnoj radionici, između dva radna naloga.

I dok neki ovakve edukacije naplaćuju i održavaju ih samo za uzak krug kupaca, Valeo sadržaji su u potpunosti besplatni. Teme koje obrađuju stručnjaci Valeo Service tima za popravak automobila širokog su raspona. Od kvačila do brisača, sve potrebe za obukom pokriva Valeo tim stručnjaka!

Zahvaljujući Tech'Care timu, Valeo Service je glavni igrač u obuci stručnjaka za popravke. Obuka se provodi putem webinara, online modula obuke u radionicama, a koje vode tehnički treneri s dokazanim iskustvom u postprodaji. Sve edukacije su na hrvatskom jeziku, tako da nije potrebno znanje nekog stranog jezika za praćenje webinara.

Ovako pripremljene edukacije mogu uštedjeti dragocjeno vrijeme brojnim serviserima, a koji tako imaju mogućnost posvetiti se onome što rade najbolje - svom poslu. Povjerite Valeo Service sve svoje potrebe za obukom!

Webinar mjeseca: VISOKONAPONSKI KOMPRESORI

Visokonaponski kompresori važan su dio termalnog sustava električnih i hibridnih vozila. Valeo webinar o visokonaponskim kompresorima upoznat će vas s VN kompresorima, konvencionalno usporediti kompresor s VN kompresorom. Također, predstaviti će sastavne dijelove VN kompresora, te opisati dijagnostiku i popravak VN kompresora.