BMW-om X3 bježala policiji pa završila u oceanu, pokušala pobjeći i plivajući

Amerikanka je u Los Angelesu pokušala pobjeći od ispisivanja kazne za prekoračenje brzine, pa od policije bježala 50-ak kilometara, da bi potjera završila na plaži u naselju Venice Beach

Autonet.hr utorak, 19. ožujka 2024. u 21:30

Policijske potjere u SAD-u su svakodnevna pojava, no ne događa se baš često da završe kao ova. Početkom tjedna jedna je Amerikanka u Los Angelesu svojim BMW-om X3 prve generacije vozila je prebrzo, pa su je policajci pokušali zaustaviti zbog toga. Umjesto da stane i dobije propisanu kaznu za brzu vožnju, ona je iz nepoznatog razloga odlučila nagaziti na gas.

Noćna potjera započela je oko pola sata prije ponoći, a vozačica je policiji bježala čak 50-ak kilometara, kroz grad i po obližnjim autocestama. U konačnici se dovezla do plaže u naselju Venice Beach, pa tamo – velikom brzinom odvezla svoj SUV izravno u Tihi ocean. Sve je zabilježeno i nadzornom kamerom s obližnjeg doka.

Nakon što je automobil dopola potonuo, vozačica je iz njega izašla pa i dalje pokušala bježati plivajući nemirnim oceanom. Nedugo zatim kolut za spašavanje dobacili su joj s brodice ureda lokalnog šerifa, a kada su je iz vode izvukli, odmah su je i uhitili. Nije poznato zašto je točno odlučila bježati od patrole, a niti zašto je mislila da je dobra ideja automobilom se odvesti u ocean.

Na stražnjem sjedalu prevozila je i svoja dva psa, koji su također uspješno spašeni. Ipak, odbjegla vozačica morat će odgovarati i za kršenje prometnih propisa, kao i za okrutnost prema životinjama.