Toyota Proace City Verso - još niža cijena uz bogatu opremu

Putnički kombiji sve su skuplji, što nimalo ne čudi uzmemo li u obzir njihovu popularnost. nasreću iznimke postoje, i ovog puta dolaze u obliku Toyotine akcijske ponude.

Autonet.hr subota, 10. veljače 2024. u 10:52

Putnički kombiji nude nenadmašiv omjer prostranosti i vanjskih dimenzija, te su popularni među poslovnim korisnicima upravo zbog svoje praktičnosti. No u proteklih nekoliko godina sve više privatnih kupaca spoznaje isplativost putničkih kombija, tako da je ovaj tržišni segment doživio svoju malu renesansu. Za one koji traže što bolji omjer uloženog i dobivenog Toyota Proace City Verso logičan je izbor, no ako ste među onima koji su čekali akciju prije potezanja okidača za kupnju ovog modela, možda je došlo vaše vrijeme.

Praktičnije ne može

Budući da je riječ o kombiju, praktičnost je apsolutni prioritet kod Proace City Versa, tako da ćete u njega udobno smjestiti čak 7 osoba, dok će roditelji osobito cijeniti čak tri ISOFIX priključka drugog reda sjedala, što je na tržištu jedinstvena značajka ovog modela. Sva sjedala, uključujući suvozačevo, moguće je preklopiti, dok će utovar u prtljažnik te vožnju dugih predmeta olakšati mogućnost otvaranja stakla prtljažnika.

Moderna tehnologija

Iako je riječ o akcijskoj ponudi, oprema koju Toyota nudi je uistinu bogata. Heads-up zaslon, dvozonski klima uređaj, inteligentna pomoć pri parkiranju te 3D navigacijski sustav neke su od zanimljivijih stavki na popisu opreme, te bismo dodatno istaknuli bežično Apple CarPlay i Android Auto povezivanje sa zaslonom osjetljivim na dodir dijagonale 8 inča

Motorizacija i jamstvo

Kako biste u svom Proace City Versu bezbrižno uživali u vožnji uz adekvatne performanse brine se 1,5-litreni diesel agregat snage 96 kW. Uzmemo li u obzir da je masa ovog modela ispod 1.400 kg, snaga od 96 kW zadovoljit će potrebe većine korisnika kad je riječ o performansama, a nadmašiti ih kad je riječ o potrošnji. U ovom akcijskom paketu Proace City Verso dolazi s 10-godišnjim jamstvom uz Toyota Relax program, koji će se pobrinuti da vaše vlasništvo Proace City Versa bude što bezbrižnije.

Cijena

Ako sve navedeno ispunjava vaše potrebe, dati ćemo vam i posljednji, ključni podatak: cijenu. Uz Toyota financiranje, ovaj model u navedenoj konfiguraciji može biti vaš za 31.525 eura. Za sve dodatne informacije te akcijske uvjete posjetite službenu Toyota stranicu.