Toyota za popularni Yaris Cross Hybrid pripremila posebnu ponudu

Uz Toyota Relax program dolazi uz garanciju do 10 godina, a posebna ponuda odnosi se i na zimske komplete uz moguću uštedu i do 1000 eura

Autonet.hr utorak, 14. svibnja 2024. u 21:22

Yaris Cross najprodavaniji je Toyota model u 2023. godini. Ovaj popularan mali gradski automobil posebno je oblikovan za europske kupce. Donosi kombinaciju hibrida i inteligentnog pogona na sve kotače. Toyota Yaris Cross sad se u paketu opreme Luna može nabaviti po cijeni od 26.425 €. Dodatnih 1000 eura popusta dobivate ako odaberete Toyota financiranje, a uz Toyota Relax program dolazi se do garancije do 10 godina. Posebna ponuda se odnosi i na zimske komplete, uz uštedu i do 1000 €. Tako se 4 aluminijske felge i 4 zimske gume, te senzori pritiska tlaka u gumama mogu kupiti od 750 €.

Oprema Luna, između ostalog uključuje Toyota Safety Sense 3 (napredni paket aktivne sigurnosti), 9-inčni zaslon u boji osjetljiv na dodir, kao i Smartphone connectivity koji omogućava kompatibilnost s aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto. Nadalje, tu je i automatski klima-uređaj, kamera za vožnju unatrag, senzor za kišu te 16-colne čelične felge. Valja spomenuti kako redovna cijena ovakvog modela iznosi 28.725 €.