Je li ovo "najbolje" parkiranje na stupiću ikad?

Šaljivi račun "Svjetske udruge stupića" objavio je fotografije jednog automobila koji se magično zapleo u prometni zaštitni stupić. Situacija je iznenadila i njih, neupitne stručnjake za to pitanje

Autonet.hr srijeda, 24. srpnja 2024. u 21:30

"Ponekad čak ni mi ne znamo kako ljudi uspiju učiniti te nevjerojatne stvari" – piše u objavi na društvenoj mreži X netko tko stoji iza humorističnog računa "Svjetske udruge stupića" (World Bollard Association). Za slučaj da niste upoznati s njihovim radom, njihova je specijalnost upravo isticanje bizarnih i smiješnih situacija s prometnim stupićima, u kojima, naravno "navijaju" za pobjedu stupića nad automobilima.

Posljednja situacija zaista je pobjednička za njihovu stranu, jer kad pogledate slike, i sami ćete nad glavom imati upitnik. Kako je moguće uvesti se na parking tako da vam stupić odozdo probije pod prtljažnika i ostane uspravan?

Komentatori su na X-u dali jedno moguće objašnjenje. Netko je vozio unatrag udario stupić (za što postoji dokaz u obliku traga žute boje na odbojniku). Savinuo ga je pod prtljažnik, pa kad je shvatio što je učinio vjerojatno je krenuo naprijed, stupić je zapeo za podvozje i probio ga, pa se "pospremio" u gepek – stvorivši nadrealni prizor koji vidimo. Svaki drugi scenarij, kažu, uključuje magiju.