Neobična nesreća: Vatrogasci izvlačili automobil iz zida na Ibizi

Vatrogasci na Ibizi tijekom intervencije zatekli su neobičan prizor – automobil koji djelomično viri iz zgrade u visini trećeg kata, pa su ga morali odatle izvući. Vozačica je prošla bez težih posljedica

Autonet.hr petak, 16. kolovoza 2024. u 15:19

Vatrogasna postrojba s Ibize nedavno je na društvenim mrežama podijelila fotografije, za koje ćete se odmah zapitati "Pa kako je to moguće?". Na njima vidimo automobil koji stražnjim krajem djelomično viri kroz nešto što izgleda kao prozor zgrade na trećem katu i čini se da bi svakog trenutka mogao pasti na cestu.

Pozadina priče otkriva kako se tamo našao. Naime, nije riječ o stambenoj zgradi već o zatvorenom nadzemnom parkiralištu s nekoliko etaža. Lokalni mediji javljaju da je 49-godišnja vozačica crvenog SUV-a krenula unatrag, želeći propustiti drugog vozača, no pritom nije gledala kamo ide pa je probila zaštitnu ogradu. Srećom, zaustavila se prije negoli je automobil potpuno prošao kroz otvor u zidu.

Stražnji kotači ostali su izvan građevine, a vozačica je uspjela sama izaći iz vozila. Uslijed nezgode morali su intervenirati vatrogasci, kako bi izvukli automobil iz ove neobične situacije, a za vozačicu se pobrinula hitna medicinska pomoć. Njezin suprug medijima je poručio da je ona dobro, uz tek manje bolove u vratu i osjećaj tjeskobe.