Uletila automobilom u bazen, pa kad su je spasili – samo odšetala

Potpuno neobična snimka s jedne nadzorne kamere kruži ovih dana društvenim mrežama, iako je nastala prije dvije godine. Na njoj vidimo kako to izgleda kad automobilom uletite u privatni bazen

Autonet.hr ponedjeljak, 27. svibnja 2024. u 15:30

Scena u ovom videu s nadzorne kamere počinje mirno, pa potom naglo, kao u akcijskom filmu, kroz dvorišnu ogradu u privatni bazen ulijeće automobil, da bi se potom radnja počela vrlo brzo komplicirati. U narednim sekundama oko automobila se skupila nekolicina ljudi, koji su odmah pohitali pomoći unesrećenoj vozačici i izvući je iz vozila koje tone. Iako nije bila velika dubina, vozačica nije uspjela samostalno izaći iz vozila.

Nakon minute akcija spašavanja uspješno je okončana, vozačica je izišla iz automobila i bazena, naizgled neozlijeđena. No, tada video prerasta u komediju, budući da ona odlučuje jednostavno – odšetati s mjesta nezgode, ni ne osvrćući se na kaos koji je izazvala, čak i ne zahvalivši spasiteljima koji su je iz tonućeg automobila izvukli. Sigurni smo da postoji neki kontekst, koji bi objasnio ovaj događaj i sve što vidimo na snimci, ali nisu poznati deatlji.