Do novog Suzukija od sada i u četiri godišnje rate! Novi, još jednostavniji način financiranja

ATT Suzuki i Perfekt-auto nude izvrstan oblik financiranja pri kupnji novih vozila: 30 posto iznosa vozila plaćate odmah, a ostale 3 rate u iduće tri godine

ATT Suzuki petak, 15. ožujka 2024. u 10:50

Četiri dalmatinska Suzuki centra, Split, Zadar, Šibenik i Dubrovnik (ATT Suzuki i Perfekt-auto) već su odavno poznati po tome što svojim kupcima nude mogućnost financiranja vozila 2 ili 3 godišnje rate, bez banke.

Takav oblik financiranja se kupcima pokazao vrlo privlačan jer u tom slučaju ne moraju brinuti o svom bonitetu ili kreditnoj sposobnosti. Osim toga štedi njihovo dragocjeno vrijeme, koje bi inače proveli skupljajući hrpu papira i obilazeći banke u potrazi za najpovoljnijim oblikom financiranja.

Bilo da se radi o novom Swiftu, Ignisu, Vitari ili S-Crossu; sada možete odabrati i još jednostavnije plaćanje na „četvrtine“, odnosno u četiri godišnje rate bez banke!

Kako funkcionira "Suziki na četvrtine"?

Prikazati ćemo to najjednostavnije; 30 posto iznosa vozila plaćate odmah, a ostale 3 rate u iduće tri godine. Uzmimo za primjer novu Suzuki Vitaru 1,4 GL Hybrid;

Navedena Vitara po cjeniku u ovom momentu iznosi 19.692,05 EUR. Na taj iznos vozila nadodate trošak finanaciranja od 2.400 eura, što vas dovodi do ukupnog iznosa od 22.092,05 eura. 30 posto od tog ukupnog iznosa je 6.627,62 EUR i to vam je prva rata koju plaćate prilikom isporuke vozila.

Sljedeće tri rate iznose svaka po 5.154,81 eura i njih plaćate svaku iduću godinu na datum preuzimanja vozila. Jedina „caka“ je da je vozilo u našem vlasništvu dok ne otplatite zadnju ratu, nakon čega se prebacuje na vas i to bez troška prijepisa. I to je to, ne može jednostavnije!

Usporedba s konkurencijom

Za razliku od većine konkurencije i slabašnih 1.0 motora sa tri cilindra, svi Suzukijevi automobili četiri cilindra te dokazano odličan 1.4 turbomotor (Vitara, S-Cross), odnosno 1.2 motor u Swiftu i Ignisu.

Zahvaljujući mild-hybrid tehnologiji pogonski sklop nove Vitare ili S-Crossa od čak 140 „konja“ odlikuje niska potrošnja i iznadprosječne performanse.

Što se popisa opreme tiče, mnogi se iznenade da novi S-Cross već u osnovnom paketu ima bi-led svetla, aluminijske felge od 17 inča, radar za detekciju prepreka sa automatskim kočenjem u gradskoj vožnji, adaptivni tempomat, upozorenja na napuštanje trake, prepoznavanje prometnih znakova, svjetla za maglu, multimediju s touch-screen ekranom od 7 inča, djeljivu zadnju klupu, kameru za vožnju unazad od 180 stupnjeva i još štošta... Sami procijenite gdje još dobijete toliko za vaš novac, a uz ovaj novi način financiranja na četvrtine, vjerujemo da bi Suzuki mogao biti vaš izbor.

Zato požurite dok na lageru imaju novih ili gotovo novih Vitara, pa čak Ignisa i Swifta (od kojih su neki automatici), do kojih je donedavno bilo teže doći zbog velike potražnje.

Novo: Suzuki motocikli u tri rate

Ne pamti se da je Suzuki u jednoj godini izbacio čak tri nova modela motora, od kojih su mnogi trenutno na lageru. Stoga ukoliko planirate kupnju bilo kojeg motocikla iz serije V-Stromova, SV-a ili legendarne GSX linije, uz dosadašnju mogućnost plaćanja na dvije godišnje rate, sada imate mogućnost plaćanja u tri godišnje rate, bez banke.

Više o ovoj ponudi možete saznati u ATT i Perfekt-auto Suzuki salonima ili klikom na poveznicu https://suzuki-split.hr/