Američki farmer postao viralan nakon što je zamijenio F-250 za Cybertruck: "Stvarno je brz"

Internet ne prestaje dijeliti TikTok videozapise Bradena Smitha kako koristi svoj Tesla Cybertruck za održavanje farme od 800 hektara na kojoj sadi pšenicu i krumpir.

Autonet.hr ponedjeljak, 12. kolovoza 2024. u 19:05

Braden Smith, 34-godišnji farmer i kreator sadržaja na društvenim mrežama, privukao je pažnju javnosti neobičnim spajanjem električnog Cybertrucka s održavanjem obiteljske farme pšenice i krumpira. Njegovi TikTok videozapisi skupili su milijune pregleda otkako je nabavio vozilo u travnju.

Prije kupnje Cybertrucka, Smith je često mijenjao svoje kamionete. U prosincu 2023. zamijenio je svoj Fordov veliki kamionet F-250 za Cybertruck. Odlučio se na kupnju zbog 50-amperskog priključka na stražnjem dijelu vozila koji koristi za napajanje aparata za zavarivanje i plazma kompresora.

Smith ističe da Cybertruck zadovoljava većinu njegovih potreba na farmi, unatoč neobičnom izgledu. Vozilo mu omogućuje napajanje raznih električnih alata na terenu bez potrebe za generatorom. Priključak od 240 volti pruža dovoljno snage za sve alate koje koristi.

Smith opisuje iskustvo posjedovanja Cybertrucka kao pozitivno, unatoč skepticizmu s kojim se često susreće. Posebno naglašava da vozilo može napajati alate cijeli dan bez problema, što ga čini korisnim dodatkom na farmi.