Fiat Panda bez jednog kotača vozi riječkom obilaznicom

Što biste učinili da se zaletite u rub pločnika ili neku sličnu prepreku pa gotovo odbijete jedan kotač s automobila? Ako se pita ovog vozača, u redu je slobodno nastaviti voziti kao da se ništa nije dogodilo

Autonet.hr ponedjeljak, 14. listopada 2024. u 18:00

Zaista se svašta na našim prometnicama može doživjeti i vidjeti, ali prizor nedavno snimljen na riječkoj obilaznici mogao bi ući u top 5 najbizarnijih scena ikada. Vozač malene crvene Fiat Pande vozio je cestom kao da se baš ništa neobično ne događa, no svi oko njega mogli su vidjeti da mu je prednji desni kotač potpuno uništen i da se vuče po cesti. Vjerojatno je netom prije toga sudjelovao u kakvom manjem udesu, naletio na rubnik uz cestu, stupić ili možda pločnik, odvalio prednju desnu poluosovinu, polomio gotovo sve oko kotača, pa ipak – nastavio voziti.

Pored njega prošao je drugi vozač pa sve snimio, da bi cijela država dobro vidjela kako izgleda kad se Panda 4x4 pretvori u 3x3 – kako je to duhovito primijetio jedan od komentatora.

Osoba koja je snimila video također zaslužuje pokudu. Kao prvo jer je naprečac zaključila da je riječ o vozačici, što se nakon samo koju sekundu ispostavilo netočnim, a kao drugo jer koristi mobitel u vožnji za snimanje, što nije u skladu s propisima. Nadajmo se samo da su svi sigurno stigli na odredište.