Kao na filmu: Jeepom uletjela u prikolicu parkiranog kamiona

Događaj za kakav bi na filmskom setu bilo potrebno mnogo pripreme i vježbe te profesionalni kaskader dogodio se jednog sasvim običnog dana na sasvim običnoj lokalnoj cesti u SAD-u

Autonet.hr srijeda, 14. veljače 2024. u 06:00

Ponekad u prometu mladi i neiskusni vozači žele oponašati svoje junake iz filmova, pa se dovedu u nezgodne situacije. Međutim, događaj, čija se snimka sada širi društvenim mrežama, plod je nepažnje i neiskustva, dok video zapis s obližnje nadzorne kamere pokazuje da je riječ o zaista "filmskoj" sceni.

Sve se dogodilo još početkom prosinca u mjestu Lynnfield, sjeverno od Bostona (američka savezna država Massachusetts). Tamo je uz rub lokalne ceste, pored kućnih prilaza, bio parkiran kamion jedne tvrtke za uređenje krajobraza, zajedno sa svojom prikolicom zatvorenog tipa. Stražnja vrata prikolice bila su spuštena, a tada je cestom naišao automobil, iskoristio ta spuštena vrata kao lansirnu rampu, pa po njoj uletio – izravno u prikolicu, baš kao u filmu.

Za upravljačem Jeepa Cherokeeja bila je mlada vozačica, koja očito nije vidjela signalne čunjeve i nepažnjom se "uparkirala" u zaustavljenu prikolicu. Radnici kompanije, čiji kamion je bio u pitanju, priskočili su joj odmah u pomoć. Izvješća s mjesta događaja kažu da je vozačica prošla tek s lakšim ozljedama.