Nevjerojatno mimoilaženje vozila snimljeno u Zagrebu

Na TikToku se pojavio video nevjerojatnog pokušaja mimoilaženja dvaju automobila na uskoj zagrebačkoj cesti. Kako su se vozači BMW-a i Kije mislili izbjeći i što su pritom učinili, ostaje pod znakom pitanja

Autonet.hr ponedjeljak, 14. listopada 2024. u 02:00

Društvenim se mrežama proširio video vrlo čudne prometne situacije. Sve je snimljeno u zagrebačkom kvartu Remete, na zavoju jedne uske lokalne ceste, na kojoj su se pokušali mimoići vozači (ili vozačice, ne znamo), jednog BMW-ovog i jednog SUV-a marke Kia. Ono što su pritom izveli, pogotovo tu mislimo na osobu za volanom Kije, nevjerojatno je.

Kako su se mislili zaobići, što je prethodilo ovoj situaciji, kako su se izvukli…? Imamo stotine pitanja, a malo je odgovora. Ono što se može zaključiti, jest da vozači nisu očekivali tako uzak prolaz u ulici Remetski kamenjak, gdje se – kažu lokalci – gotovo svakodnevno dogodi neki "bliski susret", samo rijetko koji završi poput ovoga. Ulica je, naime, zamišljena za dvosmjeran promet, a jedva da njome može proći i jedno vozilo, što je vidljivo iz priloženoga.

Lokacija na servisu Google Street View izgleda ovako, pa sami procijenite biste li se tu mogli mimoići s drugim vozilom: