"Legendarna Opelova 24 sata" slave 18. rođendan

Proizvođači automobila svako malo pripremaju nove akcijske ponude, no malo koja akcija je poznata kao Legendarna Opelova 24 sata. Ove godine po prvi puta u istu su uključena i gospodarska vozila.

Autonet.hr petak, 23. veljače 2024. u 00:44

Razmišljate li o kupnji Opelovih modela, uskoro stiže vaš dan i to u petak, 8.3.2024. u 12 sati, kad počinju ovogodišnja Legendarna Opelova 24 sata. Ova akcija nudi vam mogućnost kupnje svih modela uz popuste, tako da se ne morate brinuti je li baš model za koji ste zainteresirani uključen u akciju. Trajanje akcije je, kako joj i samo ime sugerira jest 24 sata, te završava u subotu, 9.2.2024. u podne.

Opel Astra
Opel Astra

Glavni novitet

U dosadašnjih 17 godina postojanja akcije Legendarna Opelova 24 sata ista je bila isključivo rezervirana za osobna vozila, no po prvi put u Opelu su odlučili napraviti važan iskorak te izmijeniti akciju kako bi ista napokon uključivala i gospodarska vozila.

Opel Combo, Vivaro i Movano
Opel Combo, Vivaro i Movano

Posebne pogodnosti

Osim samih popusta, koji nam zasad još uvijek nisu poznati, Opel je pripremio nekoliko privlačnih pogodnosti u sklopu ove akcije. Ona možda najveća, uzmemo li u obzir trenutno stanje auto industrije, jest brza isporuka svih vozila. Da biste u svom novom Opelu bezbrižno što dulje mogli uživati u sklopu Legendarna Opelova 24 sata pri kupnji vozila dobivate 5 godina FlexCare jamstva, te 5 godina pomoći na cesti.

Opel Mokka
Opel Mokka

Bez struje

Važna napomena vezana za Legendarna Opelova 24 sata je da u ovu akciju nisu uključeni električni i elektrificirani modeli. Akcijska ponuda obuhvaća isključivo modele koji koriste klasične benzinske i diesel motore. Za sve dodatne detalje posjetite ovlaštene Opel partnere ili službenu stranicu akcije.