Pokrenimo mišiće i srca u humanitarnoj akciji

U pet gradova Hrvatske okuplja se zajednica u duhu sporta, humanosti i zajedništva gdje uzbudljivi događaji uključuju sportske izazove te rekreativne aktivnosti

Autonet.hr srijeda, 10. srpnja 2024. u 23:19

Toyota s ponosom predstavlja sportsko-humanitarnu akciju pod nazivom 'Snaga pokreta powered by Toyota', koja će do 13. srpnja prodrmati pet gradova diljem Hrvatske - Poreč, Rijeku, Zadar, Split i Zagreb. Ova akcija nije samo prilika za aktivan život, već i za prikupljanje sredstava za Zakladu Nora Šitum, koja se bori za bolju budućnost djece oboljele od malignih bolesti.

Akcija je započela 1. srpnja i već sada osvaja srca sudionika i promatrača. Pod sloganom 'Snaga pokreta powered by Toyota', okuplja zajednicu u duhu sporta, humanosti i zajedništva. Uzbudljivi događaji uključuju sportske izazove, rekreativne aktivnosti i nezaboravne trenutke koji će obilježiti ovo ljeto.

Akciju vode četiri sportaša i već poznati humanitarac, Marko Kos, Aleksandar Zorić, Tomislav Novosel i Marko Šintić. Prati ih budno oko Tomislava Koleca koji sportaše prati u Toyoti BZ4X. Potporu na putu pružaju im ovlašteni Toyota partneri u gradovima kroz koje prolaze, Auto Will Poreč, Ark Mihelić u Rijeci, Trofej u Zadru, Auto Čondić u Splitu i Toyota centar u Zagrebu.

Pozivamo sve građane, sportaše, rekreativce i ljubitelje dobrih djela da se pridruže ovoj akciji i doprinesu Zakladi Nora Šitum. Vaše sudjelovanje, bilo kroz sport ili donacije, pomaže da se zajedničkim snagama osigura svijetlu budućnost za one kojima je to najpotrebnije. Za više informacija o događanjima u vašem gradu i kako se možete uključiti, posjetite društvene mreže Toyota Hrvatske, pratite profil Marka Kosa na društvenim mrežama ili zavirite na stranicu zaklade.