"Bočno" parkiranje kakvo još niste vidjeli - ovoj vozačici ne treba puno mjesta

Vozačica Audija na parkiralištu je jednog supermarketa u Massachusettsu na nepoznat način uspjela uletjeti između parkiranih BMW-a i Chevroleta te pritom prilično oštetiti sva tri vozila

Autonet.hr petak, 23. veljače 2024. u 06:00
📷 Wellesley Police
Wellesley Police

Policija iz mjesta Wellesley (američka savezna država Massachusetts) ovoga je ponedjeljka imala neobičan zadatak: osloboditi tri automobila iz situacije u koju ih je dovela jedna vozačica. Ona je svojim Audijem A4 otkrila inovativnu metodu "bočnog" parkiranja – pa se uspjela nekako uglaviti između već parkiranih BMW-a X5 i Chevroleta Equinox. Sve se dogodilo na parkiralištu jednog lokalnog supermarketa, a vozačica je prošla tek s lakšim ozljedama.

Prilično nevjerojatne fotografije s mjesta nesreće ne otkrivaju mnogo o tome kako je Audi završio tamo gdje ga vidimo. No, snimka iz zraka, koju je također objavila policija, pokazuje kako je moglo doći do ove nezgode. Naime, uz ova se parkirališna mjesta nalaze manji zeleni pojas i nogostup, pa je izgledno da je vozačica preletjela preko svega toga, rubni kamen ju je vjerojatno odbacio na BMW, da bi na kraju sletjela između dvaju automobila.

"Gospođo, ne možete tu parkirati!" 📷 Wellesley Police
"Gospođo, ne možete tu parkirati!" Wellesley Police

Policija je izvijestila da i dalje provodi istragu. Kao uzrok nesreće navode da je vozačica "slučajno pritisnula gas umjesto kočnice" pa produžila ravno preko zelene površine koja razdvaja dva dijela parkirališta.

Zamijeniti gas i kočnicu nije baš uputno, kao što je nedavno pokazao i primjer iz Rumunjske.