Mustangom "poletio" pa završio u zidu kuće

Vatrogasna postrojba američkog Indianapolisa objavila je na svojem računu na Facebooku nevjerojatne fotografije s mjesta nezgode, koje prikazuju Ford Mustang do pola zabijen u zid kuće

Autonet.hr četvrtak, 11. siječnja 2024. u 09:00

Na Facebook stranici Vatrogasne postrojbe iz američkog grada Indianapolisa (savezna država Indiana) prije nekoliko je dana osvanuo niz nevjerojatnih i pomalo šokantnih fotografija. Kako sami pišu, morali su poslati interventno vozilo u tamošnju ulicu Shelby, zbog prijavljenog prometnog incidenta.

Kada su stigli na mjesto nezgode, imali su što i vidjeti: iz kuće, koja se nalazi pored ceste, na pola je virio crni Ford Mustang. U tako zaglavljenom automobilu vatrogasci su pronašli i njegovog vozača. On je uspio sam izići iz automobila, pa je prevezen u bolnicu na preglede.

Za sada je nejasno zašto je on skrenuo s ceste i poletio preko malene uzbrdice. Dokazi upućuju da je bila riječ o prevelikoj brzini i/ili nesmotrenoj vožnji. Teže stradalih u ovom naletu automobila na kuću, srećom, nije bilo, a u sudaru nisu sudjelovala druga vozila. Lokalna policija provodi istragu.