Ovako "parkirani" Fiat 500 još niste vidjeli

Novi hit na društvenim mrežama, kad je riječ o smiješnim situacijama iz prometa, jest maleni Fiat 500, "nasađen" na oveći stupić na pločniku, negdje u Ujedinjenom Kraljevstvu

Autonet.hr nedjelja, 31. ožujka 2024. u 07:00
📷 X / @Tim_Oldland
X / @Tim_Oldland

Često surfajući Internetom i sami sigurno naletite na neke fotografije, zbog kojih se zapitate "Pa kako je to moguće?". Jedan primjer donosimo i u nastavku – a na njemu, Fiat 500 "nasađen" na stupić, smješten na pločniku, odmah pored ceste.

Uzevši u obzir da nije riječ o stupiću koji bi se skrivao u cesti pa se hidraulično podizao iz nje, ali i da je visok, kako se čini, oko jednog metra, zaista je pravo pitanje kako je Fiat uspio doletjeti na njega i popeti se gore prednjim lijevim uglom, pa ostati visjeti u zraku.

Odgovore na ta pitanja nemamo, a nagađanjem bismo rekli da je vozač izgubio kontrolu, naletio prvo na nogostup, pa ga je on odbacio uvis na stupić. Autor fotografija koje prenosimo je Tim Oldland, koji živi u mjestu Brentwood (Essex, Ujedinjeno Kraljevstvo), pa iz toga možemo pretpostaviti da je ovaj prizor snimljen upravo tamo, ispred jednog lokalnog marketa lanca Tesco.

Podsjetilo nas je to i na nedavno objavljenu vijest o Yarisu, parkiranome između sličnih takvih stupića: