Auto Sport Adria dovodi luksuzne superautomobile u Zagreb i Pulu

Posjetitelji će imati priliku vidjeti najnovije modele sportskih automobila poput Lamborghinija, Bentleya, Aston Martina, Ferrarija, McLarena i Jaguara, kao i limitirana izdanja BMW-a, Audija i Mercedesa

Autonet.hr petak, 31. svibnja 2024. u 05:15

Auto Sport Adria, jedan od najatraktivnijih automobilskih događaja u regiji, vraća se na velika vrata. Strastveni ljubitelji superautomobila imat će priliku svjedočiti jedinstvenim dionicama, vrhunskim automobilima i spektakularnim pogledima koji promiču sasvim drugačiji turizam. Organizatori najavljuju bogat program i mnoštvo iznenađenja za sve sudionike, kao i posjetitelje javno izloženih atraktivnih automobila u Zagrebu i Puli.

Od 6. do 8. lipnja

Auto Sport Adria počinje sljedećega tjedna. U Zagrebu će biti posebno organizirano javno razgledavanje, gdje će posjetitelji moći uživati i fotografirati se pored limitiranih izdanja luksuznih i supersportskih automobila. Također će moći isprobati simulatore vožnje, uživati u raznim atrakcijama, a sve to u sklopu Z Centra, od 6. lipnja u 18 sati do 7. lipnja u 12 sati. Sljedeća stanica razgledavanja automobila održat će se u Puli, kod znamenite Arene, 8. lipnja u 18 sati. Posjetitelji će imati priliku vidjeti najnovije modele sportskih automobila poput Lamborghinija, Bentleya, Aston Martina, Ferrarija, McLarena i Jaguara, kao i limitirana izdanja BMW-a, Audija i Mercedesa.

U trećem izdanju Istria Drive sudjelovat će oko 100 sudionika iz regije i svijeta s čak preko 50 superautomobila. "Automobilski turizam, iako često zanemaren, nije samo putovanje s ciljem, već pruža priliku za istraživanje, avanturu i otkrivanje novih mjesta. Njegova važnost kao zanimljive grane za razvoj turizma ne smije se podcijeniti. Ovaj segment sve više privlači ljude visoke platežne moći, vlasnike sportskih i luksuznih automobila koji uživaju u destinacijama, vrhunskoj gastronomiji i vožnji prometnicama.

Malo je poznato da Hrvatsku godišnje posjeti više od 50 organiziranih grupa u sklopu auto-tura. Cilj događaja Auto Sport Adria je promovirati Hrvatsku kao atraktivnu destinaciju za vlasnike luksuznih i sportskih automobila. Smatramo da Jadranska magistrala kao i mnoge slične prometnice mogu bit prava turistička atrakcija poput Stelvio Pass u Italiji, Transfăgărășan i Transalpina u Rumunjskoj, Grossglockner u Austriji i Flüela Pass u Švicarskoj", rekao je Kristijan Semulić iz organizacijskog tima Auto Sport Adria.

Ne propustite priliku biti dio ovog jedinstvenog i spektakularnog događaja u Zagrebu i Puli. Auto Sport Adria obećava vikend pun uzbuđenja i zabave za sve generacije, najavljuju organizatori, dok više informacija i sadržaja o samom događaju možete pronaći na njihovim računima na Facebooku i Instagramu.