Automobilom gotovo preletio preko kuće, pa pobjegao s mjesta nesreće

U američkom Phoenixu sigurnosnom je kamerom zabilježen prizor kao iz akcijskih filmova. Vozač je izletio iz zavoja, poletio preko rubnika, pa sletio na garažu. Nakon svega uspio je i pobjeći

Autonet.hr ponedjeljak, 13. svibnja 2024. u 21:16

Scena kao iz akcijskih filmova snimljena je jednom nadzornom kamerom s kuće u predgrađu američkog Phoenixa (savezna država Arizona) prije nekoliko dana. U njoj automobil se velikom brzinom kreće lokalnom cestom, ne uspijeva savladati zavoj, pa potom udara u rubnik i – polijeće uvis.

U zraku je uspio načiniti i "piruetu", promašio je kuću i električni stup za samo koji centimetar, pa sletio na garažu u dvorištu. "Osjetio sam i čuo 'grmljavinu' kako trese kuću oko četiri sekunde, a zatim jak bljesak, izuzetno jak, mislio sam da ću dobiti opekline koliko je jako svijetlilo. Tada je odmah nestalo struje. Iznenađen sam da nisu sletjeli u moje dvorište ili u moju šupu. Mogli su proći ravno kroz zid i ozlijediti me" izjavio je vlasnik kuće i nadzorne kamere Daniel Miller.

📷 Daniel Miller / screenshot / YouTube
Daniel Miller / screenshot / YouTube

Srećom, niti on niti itko drugi u kući nisu ozlijeđeni. Policija je, pak, izvijestila da je vozač "letećeg automobila" odmah nakon nesreće pobjegao, pa možemo zaključiti da niti on, nekim čudom, nije teže stradao. Potraga za njim je u tijeku.