Kad se na cesti sretnu glup i gluplji…

Snimka s društvenih mreža prikazuje što se dogodi kad jedan vozač odluči malo zaobići prometna pravila, umalo mu to pođe za rukom, ali mu plan propadne zbog drugog vozača, koji ih također krši

Autonet.hr ponedjeljak, 2. rujna 2024. u 13:36
📷 ConfidoByBirth / Reddit / screenshot
ConfidoByBirth / Reddit / screenshot

Redditov podforum Idiots in Cars nepresušno je vrelo snimki iz prometa, većinom onih gdje se pojedini vozač ponaša nepromišljeno ili obijesno, pa izazove prometnu nezgodu. Ovog puta za vas izdvajamo novi video, u kojem su glavni akteri – ne jedan, već dva takva prometna idiota.

Naime, prvoga od njih vidimo kako s desne strane ulazio u kadar, uključujući se u promet preko dvije trake, želeći zapravo dospjeti u treću, onu u kojoj se promet odvija suprotnim smjerom. Ovo "švercanje" kroz kolonu zaustavljenih vozila još bi mu nekako i prošlo nekažnjeno, da se u tom trenutku nije pojavio drugi kršitelj pravila. On je, pak, pretjecao kolonu po središnjem otoku, koji razdvaja dva kolnika, pa prigodno naletio na "kolegu" mu idiota.

Rezultat svega su dva ne baš zanemarivo oštećena kamioneta, a sudeći prema vidljivom aktiviranom zračnom jastuku, popravak će biti skup. Krivnja za nezgodu bit će vjerojatno podijeljena, no – ruku na srce – ovi vozači bolje nisu niti zaslužili.