Snimljen frontalni sudar – klinaca na biciklima

Izravni frontalni sudar vozila jedan je od najtežih mogućih oblika prometne nesreće i obično se događa automobilima pri neopreznom pretjecanju. U ovom slučaju u tako nečemu sudjelovali su – biciklisti

Autonet.hr petak, 1. ožujka 2024. u 01:10

"Smiješno je samo dok netko ne nastrada, nakon toga je urnebesno" – rekao je jednom američki komičar Bill Hicks. Njegove se riječi mogu primijeniti na kratku snimku zabilježenu prije nekoliko dana nadzornom kamerom. Srećom, u ovom slučaju nitko nije ozbiljnije nastradao, pa zabilježenom prometnom događaju možemo bez grižnje savjesti smijati, zajedno s njegovim akterima.

Vlasnik kuće, čija je kamera snimila ovaj događaj, kaže: "Jučer su mi neki klinci došli u kuću tražeći snimku s nadzorne kamere. Mislio sam da je riječ o nečemu bitnome, poput pljačke, ili tako nečemu što bi oni željeli vidjeti. No, ispada da su se slučajno sudarili". Snimka je objavljena i na Youtubeu, a nakon što je pogledate bit će vam jasno zašto su je sudionici sudara htjeli vidjeti – nasred prazne ceste, dvojica biciklista uspjeli su se frontalno sudariti i biciklima i glavama, pa su potom pali na tlo.

Nakon što je naišao i treći dječak, sva trojica su se dobro nasmijali, u nevjerici da je uopće moguće dovesti se u takvu situaciju. Nezgoda je zabilježena u večernjim satima 24. veljače u Brazilu.